Zijn wij een match?

Waarschijnlijk heb je nooit gedacht aan een flitsende carrière bij een woningcorporatie. Toch heb je bij Ymere vele kansen! Maar we willen natuurlijk wel zeker weten of wij als werkgever passend zijn voor jou. 

Ontwikkeling vind je belangrijk

Verder leren en jezelf blijven ontwikkelen, dat wil jij graag. En dat kan bij Ymere. Het is niet voor niets dat 35% van onze vacatures intern wordt opgevuld. Je vindt bij ons een grote waaier aan functie, dus mogelijkheden genoeg. Zowel omhoog als zijwaarts. Bepaal zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, dan helpt Ymere jou dat waar te maken met onze eigen Ymere Academy. Of doe een nevenactiviteit, bij de OR of Young Ymere!

Je bent zelfstandig

Bij Ymere krijg je de ruimte om jouw functie zo in te delen dat deze past bij jouw kwaliteiten. De kaders voor de functie krijg je van ons, maar hoe je daarbinnen aan de slag gaat, bepaal je voor een groot deel zelf. Hoe mooi is dat?!

Je bent ondernemend

Het is fijn als je initiatief durft te nemen, creatief de grenzen opzoekt en op bestaande en nieuwe manieren werkt aan het bereiken van resultaat. Iets nieuws proberen? Dat vind jij leuk. Slim gebruik maken van wat er al wel is ook. 

2019-10-03 - Platform Y bbq
Ymere met jonge huurders in gesprek

Je wilt jezelf kunnen zijn

Het maakt niet uit wie je bent en wat jouw verhaal is: bij Ymere kun je jezelf zijn. Binnen Ymere werken we hard aan een omgeving waarin iedereen elkaar aanspreekt en als gelijke behandelt. Daar is ook onze diversiteit & inclusiviteitswerkgroep voor opgericht. Wat ons verenigt is dat we met hart en ziel werken aan onze maatschappelijke doelen. 

Je wilt het verschil maken

Werken bij Ymere betekent dat je een bijdrage levert aan de samenleving. Dankzij jouw inzet krijgen mensen die dat nodig hebben een prettig (t)huis. Werken bij de grootste corporatie (ja dat zijn wij!) betekent dat we echt invloed uitoefenen op de gehele sector, mede dankzij jouw bijdrage en input. 

Je hebt afwisseling nodig

Elke dag precies hetzelfde werk doen, dat vind jij helemaal niks. Gelukkig maar, want bij Ymere is elke dag anders. In je werk kom je veel verschillende vraagstukken tegen die je niet met een standaardoplossing kunt oplossen. Dat zie jij niet als een probleem, maar als een prachtige uitdaging!

Je wilt het wel samen doen

Bij Ymere werken we samen. We houden elkaar op de hoogte en denken met elkaar mee. Gevraagd en ongevraagd. Soms zelfs over zaken die niet direct binnen je eigen takenpakket vallen. En natuurlijk vieren we ook samen successen. 

Daarom vinden we het belangrijk dat je een fijne werkomgeving hebt. Naast dat we aandacht besteden aan een goede werkplekinrichting om hybride te kunnen werken is er ook tijd voor ontspanning. Zo kun je altijd na een overleg met collega’s een potje tafelvoetbal spelen. En is er altijd tijd om successen te vieren. Bijvoorbeeld tijdens een borrel of het eindejaarsfeest.  

Zomerfeest (131)
Teamwork tijdens het zomerfeest