Zijn wij een match?

Waarschijnlijk heb je nooit gedacht aan een flitsende carrière bij een woningcorporatie. Toch heb je bij Ymere vele kansen! Maar we willen natuurlijk wel zeker weten of wij als werkgever passend zijn voor jou. 

Ontwikkeling vind je belangrijk

Verder leren en jezelf blijven ontwikkelen, dat wil jij graag. En dat kan bij Ymere. Het is niet voor niets dat 35% van onze vacatures intern wordt opgevuld. Je vindt bij ons een grote waaier aan functie, dus mogelijkheden genoeg. Zowel omhoog als zijwaarts. Bepaal zelf waarin jij je wilt ontwikkelen, dan helpt Ymere jou dat waar te maken met onze eigen Ymere Academy. Of doe een nevenactiviteit, bij de OR of Young Ymere!

2019-10-03 - Platform Y bbq
Ymere met jonge huurders in gesprek

Je wilt jezelf kunnen zijn

Het maakt niet uit wie je bent en wat jouw verhaal is: bij Ymere kun je jezelf zijn. Binnen Ymere werken we hard aan een omgeving waarin iedereen elkaar aanspreekt en als gelijke behandelt. Daar is ook onze diversiteit & inclusiviteitswerkgroep voor opgericht. Wat ons verenigt is dat we met hart en ziel werken aan onze maatschappelijke doelen. 

Je wilt samen het verschil maken

Werken bij de grootste corporatie (ja, dat zijn wij!) betekent dat we echt invloed kunnen uitoefenen op de gehele sector. Daarom is het belangrijk samen te werken.  We houden elkaar op de hoogte en denken met elkaar mee. Gevraagd en ongevraagd. Soms zelfs over zaken die niet direct binnen je eigen takenpakket vallen. 

Ook vinden we het belangrijk dat je een fijne werkomgeving hebt. Naast dat we aandacht besteden aan een goede werkplekinrichting om hybride te kunnen werken is er ook tijd voor ontspanning. Zo kun je altijd na een overleg met collega’s een potje tafelvoetbal spelen. En is er altijd tijd om successen te vieren. Bijvoorbeeld tijdens een borrel of het eindejaarsfeest.  

Zomerfeest (131)
Teamwork tijdens het zomerfeest